Bestuur

Ina Duursema


voorzitter / bestuurslid belangenbehartiging

Sinds 2006 woon ik met veel plezier in Wijhe. Ik ben in 1951 geboren in de gemeente Loppersum en heb 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik ben opgeleid als orthopedagoog en heb gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en voor leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. In mijn vrije tijd wil ik mij, onder andere, graag inzetten voor een zo goed mogelijke leefomgeving in onze mooie gemeenten.

penningmeester

Ik ben in 1954 geboren in de gemeente Raalte. Ik heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben werkzaam geweest als financieel administratief medewerkster. De laatste 10 jaar van mijn arbeidsverleden heb ik op de debiteurenadministratie gewerkt van het Waterschap, Gezondheidsdienst voor Dieren en de Arbo Unie. Mijn hobby's zijn lezen en kaarten maken.

secretaris


Vacature


bestuurslid PR & Communicatie

Huurdersvereniging Salland is op zoek naar een bestuurslid die zich specifiek gaat bezighouden met PR & Communicatie. Zie huurdersverenigingsalland.nl/vacatures

Vacature


bestuurslid particuliere sector

Huurdersvereniging Salland is op zoek naar een bestuurslid die zich specifiek gaat bezighouden met de belangenbehartiging in de particuliere huursector. Zie huurdersverenigingsalland.nl/vacatures.

Tini Oosterbroek


administratief medewerker

Ik ben in 1955 geboren in Zwolle en heb die mooie stad ook nooit verlaten. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en twee kleinkinderen. Sinds november 2021 ben ik gepensioneerd. Omdat achter de geraniums zitten niks voor mij is ging ik op zoek naar een nieuwe invulling. Zo kwam ik terecht bij de huurdersvereniging. Ik ondersteun het bestuur bij diverse werkzaamheden voornamelijk op administratief gebied. Naast het werk voor de huurdersvereniging werk ik als vrijwilliger voor buurtbemiddeling.

Tom van der Holst


adviseur

Ik ben geboren in 1962 in Den Haag, woon in Twente, ben getrouwd en heb drie volwassen zoons. Sinds 1999 ben ik verbonden aan Huurdersvereniging Salland. Ik ondersteun het bestuur bij de belangenbehartiging van huurders en bij alle andere bestuurstaken. Ook ben ik aanspreekpunt voor huurders met vragen.