Bestuur

Ina Duursema


voorzitter / bestuurslid belangenbehartiging

Sinds 2006 woon ik met veel plezier in Wijhe. Ik ben in 1951 geboren in de gemeente Loppersum en heb 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik ben opgeleid als orthopedagoog en heb gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en voor leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. In mijn vrije tijd wil ik mij, onder andere, graag inzetten voor een zo goed mogelijke leefomgeving in onze mooie gemeenten.

penningmeester

Ik ben in 1954 geboren in de gemeente Raalte. Ik heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben werkzaam geweest als financieel administratief medewerkster. De laatste 10 jaar van mijn arbeidsverleden heb ik op de debiteurenadministratie gewerkt van het Waterschap, Gezondheidsdienst voor Dieren en de Arbo Unie. Mijn hobby's zijn lezen en kaarten maken.

secretaris

Ik ben in 1950 geboren in Breda, heb twee kinderen in Apeldoorn wonen met beide 2 kleinkinderen en 1 bonusdochter woonachtig in Nijverdal met ook twee dochters. Ik ben sinds 2010 woonachtig in Raalte, maar kom uit Apeldoorn waar ik 45 jaar in overheidsdienst ben geweest, waarvan het merendeel bij de gemeente Apeldoorn in de groenvoorziening en gemeentelijk vastgoed. Sinds 5 juni 2015 ben ik gepensioneerd. Na een korte stageperiode ben ik in november 2015 bestuurder van HVS geworden.

Vacature


bestuurslid PR & Communicatie

Huurdersvereniging Salland is op zoek naar een bestuurslid die zich specifiek gaat bezighouden met PR & Communicatie. Zie huurdersverenigingsalland.nl/vacatures

Vacature


bestuurslid particuliere sector

Huurdersvereniging Salland is op zoek naar een bestuurslid die zich specifiek gaat bezighouden met de belangenbehartiging in de particuliere huursector. Zie huurdersverenigingsalland.nl/vacatures.

Tom van der Holst


adviseur

Ik ben geboren in 1962 in Den Haag, woon in Twente, ben getrouwd en heb drie zoons. Sinds 1999 ben ik verbonden aan Huurdersvereniging Salland. Ik ondersteun het bestuur bij de belangenbehartiging van huurders en bij alle andere bestuurstaken. Ook ben ik aanspreekpunt voor huurders met vragen.