penningmeester

Ik ben in 1954 geboren in de gemeente Raalte. Ik heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben werkzaam geweest als financieel administratief medewerkster. De laatste 10 jaar van mijn arbeidsverleden heb ik op de debiteurenadministratie gewerkt van het Waterschap, Gezondheidsdienst voor Dieren en de Arbo Unie. Mijn hobby's zijn lezen en kaarten maken.

voorzitter / secretaris

Ik ben in 1950 geboren in Breda, heb 3 kinderen en 6 kleinkinderen en woon sinds 2010 in Raalte. Ik was 45 jaar in overheidsdienst, waarvan het merendeel bij de gemeente Apeldoorn. Sinds 5 juni jl. ben ik gepensioneerd. Na een stageperiode ben ik in november bestuurder van HVS geworden.

Joop Winterink

bestuurslid ledenwerving

Met mijn vrouw woon ik sinds april 1996 in een huurwoning in Raalte Zuid. Vele jaren ben ik in diverse functies werkzaam geweest bij het grootste vervoersbedrijf van Nederland, mijn laatste standplaats was Zwolle, daarvoor heb ik in Utrecht en Leeuwarden gewerkt. Mijn wieg stond in 1947 in het dorpje Gorssel, mijn leeftijd is dus 71 jaar. In mijn vrije tijd wandel ik veel met de hond, werk graag in de groentetuin, vanaf 2010 ben ik mentor van een cliƫnt van Zozijn, ook mag ik graag lezen.

bestuurslid belangenbehartiging

Sinds 2006 woon ik met veel plezier in Wijhe. Ik ben in 1951 geboren in de gemeente Loppersum en heb 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik ben opgeleid als orthopedagoog en heb gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en voor leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. In mijn vrije tijd wil ik mij, onder andere, graag inzetten voor een zo goed mogelijke leefomgeving in onze mooie gemeenten.

Tom van der Holst

adviseur

Ik ben geboren in 1962 in Den Haag, woon in Twente, ben getrouwd en heb drie zoons. Sinds 1999 ben ik verbonden aan Huurdersvereniging Salland. Ik ondersteun het bestuur bij de belangenbehartiging van huurders en bij alle andere bestuurstaken. Ook ben ik aanspreekpunt voor huurders met vragen.